Luova ilmapiiri ja tekemisen meininki. Tervetuloa Jamilahteen! 

Asuminen opistolla

Opistolla on asuntola, jossa on 22 majoitushuonetta. Huoneet ovat kahdessa kerroksessa ja 20 niistä on kahden hengen huoneita, kaksi yhdelle hengelle.
Huoneissa on perusvarustuksena sängyt ja patjat, sekä kirjoituspöydät, tuolit ja kaapistot tavaroiden säilytykseen. Kaikissa huoneissa on WC ja suihku.

Molemmissa kerroksissa on oleskelutilat, joissa on TV sekä pienet keittiöt, joiden varustus riittää hyvin normaaliin ruoanvalmistukseen. Jokaiselle opiskelijalle on keittiössä vielä pieni kaappi, jossa voi säilyttää tarvikkeita ja kuivia ruoka-aineksia.

Asuntolassa on myös sauna sekä pesutupa, jossa on kolikoilla toimiva pesukone ja kuivaushuone. Opiskelijat vastaavat itse huoneidensa ja keittiön siisteydestä, muut yleisest tilat siivotaan opiston puolesta.

 

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste